Välkommen att besöka oss

_DSC0873

Kontaktuppgifter

+46 (0)70 64 14 222
info@totalskidskolan.se
Besöksadress:
Totalskidskolan
Rödkullen
837 51 Åre
Postadress:
Totalskidskolan
BOX 12
837 51 Åre
Jocke
Text kommer inom kort
Lina
Text kommer inom kort
Magnus
Text kommer inom kort
Mathias
Text kommer inom kort
Sanna
Text kommer inom kort
Styrbjörn
Text kommer inom kort
Theo
Text kommer inom kort
Åsa
Bor i Undersåker och älskar skidåkning av alla slag. Gillar att vara ute till fjälls från små till stora äventyr. Spenderar många timmar med familjen och hennes mamma är förstås den stora idolen:-). Ha roligt är ett bra motto som hon eftersträvar och det hoppas hon på att få ha den här säsongen och det kan vi garantera att hon kommer att få!
Viktor
Sjukgymnast från plattaste Närke som numera kan titulera sej ”Totskiare” men även har ett förflutet som officer, systemutvecklare, programmerare, bonde, kranförare, byggarbetare och lärare. När han inte åker skidor, cyklar mountainbike, springer, tränar och tar ut sej tills han spyr ( detta är vad han gillar:) så går han på lina och då riktigt rundlina- inte slakkline!!!
Erika
Skidåkande konstnär som lämnade Småland för ett liv bland det vita guldet. Startade sin alpina karriär i Dackestupet, därefter blev det Tärnaby Skidhem, skidlärare i Österrike och i Svenska fjällen, utbildade sej till hälsopedagog i Ö-vik, arbetade som personlig assistent och träningscoach i Växjö. Sedan träffade hon kärleken och bildade familj och lever och trivs nu i Åre. Hon är den som ser till så att alla mår bra och att allt rullar på som det ska. Hon är ”snöboss” och älskar sitt jobb!
Bobbo
Hittade hit från den högalpina delen av Skåne, vackra Lönsboda för många många år sedan och blev sedan kvar här på Totski. Gör sin 22:e eller 23:e säsong på skidskolan och har under alla dessa år samlat på sej alla prylar som man kan tänka sej behöva, inte behöva eller kommer att behöva:) När han inte är i skidbacken så hänger han med sin fina lilla familj.
AO
AO
Mannen, myten, legenden- han som grundade och satte igång hela den här fantastisk roliga karusellen. 57 750 fallmeter på 12 timmars nonstop offpist sitski skidåkning, är kanske inget han skulle göra idag men det är gjort och frågan är om det kommer att göras igen?! Nu lever han för champagne och hummer, eller hur var det?:)