Välkommen att besöka oss

_DSC0873

Kontaktuppgifter

+46 (0)70 64 14 222
+46 (0)647 537  77
info@totalskidskolan.se
Besöksadress:
Totalskidskolan
Rödkullen
830 13 Åre
Postadress:
Totalskidskolan
BOX 12
830 14 Åre
Åsa
Åsa
Bor i Undersåker och älskar skidåkning av alla slag. Gillar att vara ute till fjälls från små till stora äventyr. Spenderar många timmar med familjen och hennes mamma är förstås den stora idolen:-). Ha roligt är ett bra motto som hon eftersträvar och det hoppas hon på att få ha den här säsongen och det kan vi garantera att hon kommer att få!
Viktor
Viktor
Sjukgymnast från plattaste Närke som numera kan titulera sej ”Totskiare” men även har ett förflutet som officer, systemutvecklare, programmerare, bonde, kranförare, byggarbetare och lärare. När han inte åker skidor, cyklar mountainbike, springer, tränar och tar ut sej tills han spyr ( detta är vad han gillar:) så går han på lina och då riktigt rundlina- inte slakkline!!!
Erik
Erik
Vid första anblicken är det lätt att man misstar Erik för en helt vanlig jeanskille men det är också en del av hans charm. Fast under ytan är han, ja vad ska man säga? Mjuktuff kanske? Ja, mjuktuff är nog rätt ord. Vi hade helt enkelt inte förstått innebörden av ordet förrän vi träffade Erik. Han är alltid lös och ledig, men utan att någonsin bli mesig. Erik är född till ledare. Det är flera av killarna här som tror att Erik en dag kommer att öppna en alldeles egen brandstation. Sådan är han. Mjuktuff. Erik.
Redan tidigt på morgonen är Erik uppe, långt före alla andra, och oljar in kroppen med omsorg. Sedan är han i gymmet och lyfter skrot och Erik tar alltid balettlektionerna på större allvar än någon av oss. Ofta hinner han dessutom baka en sockerkaka som ligger framme i fikarummet till dess att gänget hunnit in på morgonen. Kort sagt, Erik är den idealiske brandmannen.
Anders
Anders
Ida
Ida
Härlig Uppsalatjej som stått på skidor sedan 3-års ålder finns med oss ännu en vinter. En riktig liten retsticka med barnasinnet kvar som gillar liv och rörelse runtomkring sej. Älskar musik! Hon gillar att cykla, är duktig på att laga mat- när hon orkar, och behärskar allt från balett, jazz till modern och street. Fina meriter på CV:et som personlig assistent, arbete på förskola, fritids och festivaljobbare i sin ungdom. Ida kan teckenspråk och äter ALLTID äpplen uppifrån och ner, alltså börjar vid pinnen och smaskar sej neråt.
Bobbo
Bobbo
Hittade hit från den högalpina delen av Skåne, vackra Lönsboda för många många år sedan och blev sedan kvar här på Totski. Gör sin 19:e eller 20:e säsong på skidskolan och har under alla dessa år samlat på sej alla prylar som man kan tänka sej behöva, inte behöva eller kommer att behöva:) Bobbo hänger på träningscykeln dagligen för att trimma magen och äter nu endast mörk choklad.
Katrin
Katrin
Kommer ursprungligen från Tyskland men är numera en världsmedborgare. Hänger på Nya Zeeland med sin Gordon (som även han gästspelar här ibland), vandrar runt i Norge stor del av året och spenderar resten av tiden på Rödkullen. Hon gör sin 22:e eller 23:e säsong i Totalskidskolan. Hon har tappat räkningen men älskar det!!
Freddie
Freddie
Har sedan 80 talet jobbat med skidskola för barn och ungdom och startade 1997 en skidskola i Kungsberget med samma innehåll som vi på Totalskidskolan. Vi har haft förmånen att ha Freddie hos oss ett par veckor varje säsong under alla dessa år.
Freddie har två underbara döttrar i Oslo, är utbildad snickare och har skidåkning och båtliv som sina största intressen.
Erika
Erika
Skidåkande konstnär som lämnade Småland för ett liv bland det vita guldet. Startade sin alpina karriär i Dackestupet, därefter blev det Tärnaby Skidhem, skidlärare i Österrike och i Svenska fjällen, utbildade sej till hälsopedagog i Ö-vik, arbetade som personlig assistent och träningscoach i Växjö. Sedan träffade hon kärleken och bildade familj och lever och trivs nu i Duved. Efter en knäskada 2011 gör hon nu comeback på skidorna men finns mestadels på kontoret som ”snöboss”. Hon kokar kaffe och ser till så att alla mår bra och att allt rullar på som det ska!
AO
AO
Mannen, myten, legenden- han som grundade och satte igång hela den här fantastisk roliga karusellen. 57 750 fallmeter på 12 timmars nonstop offpist sitski skidåkning, är kanske inget han skulle göra idag men det är gjort och frågan är om det kommer att göras igen?! Nu lever han för champagne och hummer, eller hur var det?:)